Cappuccinokhoz és hosszú tejeskávékhoz pörkölték ezt a különleges kávét, amelyben a legjobb kézzel szedett és többször átválogatott ültetvénykávék lágy harmóniába simulnak. A kávémester citrusos ar...
Az espressohoz, feketekávéhoz olaszosan pörkölik ezt a kávékeveréket. Elkészítéséhez csak csúcsminőségű, kézzel szedett és többször átválogatott, úgynevezett „mikroültetvény-kávékat” használnak. Az...
Ez a trópusi koffeinmentes kávé nem kémiai úton, hanem szinte „természetesen” koffeinmentes. Kis ültetvényeken alacsony koffeintartalmú cserjéken termesztik, szüreteléskor azonnal vízbe áztatják és...
Karamella és maracuja ízű pörkölt szemes kávé. Manufakturális körülmények között, "langyos" pörköléssel nyitjuk meg a kávészemek pórusait. Egynapos pihentetés után a kávét kis adagokban beleforgatj...
Meggy és mandula ízű pörkölt szemes kávé. Manufakturális körülmények között, "langyos" pörköléssel nyitjuk meg a kávészemek pórusait. Egynapos pihentetés után a kávét kis adagokban beleforgatjuk ma...
Az amerikai kávékonyha sláger-receptje. A vanilia ízű kávékat Miamiban fahéjjal és szerecsendióval készítik, hogy az ital ne legyen émelygősen édes. Eredetileg a Miami Beachen áttelelő argentin és ...
A dohány-kávé Nicaragua fűszeres, füstös, latin ízeit csempészi irodájába, otthonába. A közép-amerikai országban a dohányleveleket lédús almareszelékbe áztatják, amiből egynapos pihentetés után kré...
Egyedülálló módon, manufakturális körülmények között, „langyos” pörköléssel nyitják meg a dél-amerikai arabica kávé pórusait. Egy nap pihentetés után a kávészemeket kis adagokban mogyoróaromába for...
A színtiszta japán csokoládé házassága a tokiói cukrászdák kedvenc málnaízével. A csokiszakértők ma már nem a franciákat, hanem sokkal inkább a japánokat tartják a kifinomult csokoládékultúra nagyk...
A Frei kávézók polcain polcain már elérhetőek új őrölt desszertkávéink, amelyeket a legnépszerűbb töltött csokoládék ihlették. Egyedülálló ízújdonságok a haza piacon. Kiszerelés: 200 g