5 automatikus program: Szárított hús, Alma, Gomba, Fűszerek és gyógynövények, Tészták Nagy kapacitású összesen 1,18 m2 szárító felülettel (65%-kal nagyobb, mint a hagyományos 32 cm átmérőjű aszalógép felülete) Intuitív működtetés, forgó gombbal beállítható hőmérséklet Időbeállítás a gyorsbeállítás üzemmódban 12 hőálló tálca a maximális tisztasághoz 1 tálca a RAW ételek készítéséhez Horizontal Air Flow: vízszintes levegő áramlási technológia Biztosítja az egyenletes hőmérsékletet a szárításhoz A tálcákat a szárítás közben nem kell felcserélni. LED kijelző háttérvilágítással Hőmérséklet szabályozás 35 és 75 °C között, a természetes anyagok megőrzéséhez Elektronikus időkapcsoló az automatikus kikapcsoláshoz Az aszalógéppel például a következők készíthetők: szárított gyümölcs, mazsola szárított leveszöldség, szárított paradicsom, szárított fűszer- és gyógynövények gyógyteák (menta, hársfavirág, kamilla stb.), szárított gomba, szárított narancs (díszítéshez) szárított tökmag, szárított virágszirmok (illatosító keverékekhez), szárított hús, szárított hal A szárító tálcák kivitele megelőzi a penészesedést, és optimalizálja a levegő áramlását A szárító tálca mérete: 330× 300 mm A szárító szint hasznos magassága: 2 cm A beépített 17 cm átmérőjű ventilátor biztosítja az egyenletes szárítást minden szinten Az átlátszó ajtón és a tálcán keresztül felügyelhető az alapanyagok állapota Túlmelegedés elleni védelem Teljesítményfelvétel: 500 W Hálózati vezeték hossza: 1,10 m |